Αμεση αποστολή για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας

Μαγείρεμα και απορροφητήρας. Πως θα απαλλαγείτε από τις οσμές

23.02.2021
από ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μαγείρεμα και απορροφητήρας. Πως θα απαλλαγείτε από τις οσμές

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ.

Η βασική χρησιμότητα και ιδιότητα του απορροφητήρα μας είναι να απομακρύνει από την κουζίνα μας τις οσμές του φαγητού και τους υδρατμούς, διατηρώντας παράλληλα καθαρό τον αέρα στην κουζίνα μας.

Τα συσσωρευμένα λίπη που συγκεντρώνει πάνω του, εμποδίζουν σημαντικά την καλή λειτουργία του απορροφητήρα μας, μειώνοντας την απόδοσή του. Ο σωστός και τακτικός καθαρισμός των φίλτρων καθώς και η συντήρηση αυτών επηρεάζει σημαντικά την απόδοση του, τη μακροζωία και το επίπεδο θορύβου

Ο τρόπος καθαρισμού των φίλτρων του απορροφητήρα μας εξαρτάται κυρίως από το είδος του φίλτρου.

1) Εάν το φίλτρο του απορροφητήρα μας είναι μεταλλικό (ανοξείδωτο φίλτρο λίπους), ο καθαρισμός του αποτελεί εύκολη υπόθεση. Η μαγειρική σόδα θα μας βοηθήσει αρκετά όπως επίσης, το πλυντήριο πιάτων μας. Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία, αφήνοντας το φίλτρο όρθιο να στεγνώσει προτού το τοποθετήσουμε πίσω στη θέση του. Το συγκεκριμένο είδος φίλτρου συγκρατεί καλύτερα τους υδρατμούς, αποτελεί λύση μακράς διάρκειας, διότι μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

2) Εάν το φίλτρο του απορροφητήρα μας είναι ενεργού άνθρακα ή υαλοβάμβακα δεν καθαρίζεται, φροντίζουμε να το αντικαθιστούμε κάθε 4 και 2 μήνες αντίστοιχα, ανάλογα πάντα με τη χρήση που του κάνουμε. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου φίλτρου, οι ατμοί απορροφώνται, φιλτράρονται και διοχετεύονται ξανά στο χώρο της κουζίνας μας, αποτρέποντας αποτελεσματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές. Για να λειτουργεί σωστά πρέπει να αντικαθίσταται συχνά.

Αφού τελειώσουμε με τον εσωτερικό καθαρισμό ακολουθεί ο εξωτερικός. Η εξωτερική επιφάνεια του απορροφητήρα μας συσσωρεύει πολλά λίπη, ο τρόπος καθαρισμού του είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα φυσικό καθαριστικό και ένα πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες. Προϊόντα τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα μας.

Σημαντικό:
Αν τηρήσουμε τις σωστές διαδικασίες και δεν παραμελήσουμε τον τακτικό καθαρισμό και την συντήρηση του, ο απορροφητήρας μας θα παραμείνει ζωντανός για πολλά χρόνια.

Στο κατάστημα μας αποκλειστικά, μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα φίλτρων, οικονομικά και ποιοτικά, κατάλληλα για κάθε τύπο απορροφητήρα. Καθώς επίσης, μια πλήρη σειρά με προϊόντα καθαρισμού επώνυμα και πιστοποιημένα για όλες τις οικιακές συσκευές του νοικοκυριού σας.

Δείτε παρακάτω την σειρά των προϊόντων που σας προτείνουμε

Καθαριστικά απορροφητήρα

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Βρες το ανταλλακτικό που ψάχνεις!

Εκκίνηση Αναζήτησης

Δημοφιλέστερα προϊόντα