Αμεση αποστολή για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας

Είμαστε το Easy Service

Ο νο1 συνεργάτης σας στην επισκευή συσκευών και την αγορά ανταλλακτικών

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Γαλάτσι και λειτουργεί από το 1992 μέχρι και σήμερα. Καθημερινά κοντά σας για να εξυπηρετήσουμε όλες σας τις ανάγκες που αφορούν τις οικιακές σας συσκευές. Παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένο service είτε στον χώρο σας εάν πρόκειται για λευκές συσκευές είτε στο κατάστημα μας όταν αφορά μικροσυσκευές. Ωστόσο σε εμάς θα βρείτε καθαριστικά και αναλώσιμα για όλες τις συσκευές του σπιτιού σας.

1992

Το 1992 ο Βασίλειος Μαραγκόπουλος ίδρυσε την επιχείρηση αυτή με τίτλο ‘’κέντρο ανταλλακτικών & επισκευών οικ. συσκευών’’ όταν μετά από πολυετή πείρα σε μεγάλες εταιρίες του χώρου αντιλήφθηκε ότι οι ανάγκες της πλέον σύγχρονης κατοικίας έχουν αλλάξει.

Επί σειρά ετών στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου ο ίδιος αλλά και το κατάστημα του αποτελούσε την λύση για τις οικιακές ανάγκες του κόσμου που πλέον είχαν δημιουργηθεί.

2006

Μέχρι και το 2006 όπου και εργάστηκε στην επιχείρηση αυτή και μέσα απο ενα μεγάλο κοινωνικό έργο αποτέλεσε σταθμό για την αγορά του Γαλατσίου.

Το 2006 απεβίωσε αφήνοντας μας μια πολύ μεγάλη κληρονομιά στον χώρο λόγω του ονόματος του που συνεπάγεται με την συνέπεια και την εγγύηση στις επισκευές.

Απο τότε με έντονο το αίσθημα της εταιρικής αλλά και κοινωνικής ευθύνης συνεχίζουμε το έργο που μας άφησε βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας και εμπλουτίζοντας τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα μας προκειμένου να μπορέσουμε να εξυπηρετούμε τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Easy Service Maragopoulos

2010

Το 2010 γινόμαστε το πρότυπο στον τομέα μας και ιδρύουμε το "Easy Service Maragopoulos".

Μέσα στα πλαίσια της ευθύνης μας απέναντι στον κόσμο που επί σειρά ετών μας στήριξε βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο επενδύοντας στην αίσθηση σιγουριάς που ο κόσμος τόσο πολύ επιζητούσε και εμείς τόσο καλά ξέρουμε να προσφέρουμε.Αλλάξαμε το brand name μας διατηρώντας όμως όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας οδήγησαν στην κορυφή.

2012

Το 2012 ανοίξαμε για πρώτη φορά το www.easy-service.gr με μοναδικό σκοπό να μπούμε μέσα σε όλα τα νοικοκυριά και να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε.Τις λύσεις που εσείς μας ζητήσατε.

Μετά λοιπόν από 20 χρόνια που ο κόσμος μας εμπιστεύεται και εξακολουθεί να μας ζητά και αναγνωρίζοντας την κατάσταση που όλοι ζούμε τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε αυτό το e-shop για να σας κάνουμε όλους τεχνικούς.

Για εμάς κάθε οικιακή συσκευή είναι ξεχωριστή, αλλά και προσωπική μας υπόθεση!

Αναλογιστείτε πόσες φορές επισκευάσατε κάτι στο σπίτι σας που ήταν τόσο απλό και όμως πληρώσατε τόσα πολλά..

Γνωρίζετε ότι το 80% των βλαβών που δημιουργούνται σε ένα σπίτι με την κατάλληλη μεθοδολογία μπορούν να λυθούν από τον ίδιο τον χρήστη χωρίς να επέμβει τεχνικός?

Εμείς λοιπόν βρισκόμαστε εδώ για εσάς. επικοινωνήστε μαζί μας περιγράψτε μας το πρόβλημα σας και εμείς θα σας παρέχουμε την τεχνογνωσία και όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για να το επισκευάσετε.

Σήμερα

Ταχύτητα

Αξιοπιστία

Υποστήριξη

Εμπιστοσύνη

Σήμερα μετά από μια αδιάκοπη παρουσία 30 και πλέον ετών μας βοηθήσατε να φτάσουμε στην κορυφή. Συνεχίζουμε σταθερά το έργο μας πάντα δίπλα στον καταναλωτή και μαζί βρίσκουμε λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Με έντονο το συναίσθημα της συνεχούς εμπιστοσύνης που όλοι εσείς μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια αναβαθμίσαμε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες κάνοντας πιο εύκολο από ποτέ ακόμα και για εσάς που βρίσκεστε σε απομακρυσμένες περιοχές να παραγγείλετε και να παραλάβετε οποιοδήποτε ανταλλακτικό η αναλώσιμο χρειαστείτε άμεσα, οικονομικά και φυσικά πάντα με την εγγύηση του Easy-Service. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας εμπλουτίζουμε συνεχώς τον κατάλογό μας με νέα προϊόντα και φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά με χρήσιμες οδηγίες , συμβουλές, και τεχνικές πληροφορίες.

Επωνυμία

Μαραγκόπουλος Λεωνίδας
Ανταλλακτικά & Service Οικ. Συσκευών

Διεύθυνση

Αγ. Γλυκερίας 35
Γαλάτσι

ΑΦΜ

136005426

ΔΟΥ

Γαλατσίου

Γ.Ε.Μ.Η

005932601000