Αμεση αποστολή για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας

Σκούπισμα με την ηλεκτρική?Διαβάστε εδώ τι κάνουν λάθος οι περισσότεροι!

13.01.2021
από ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σκούπισμα με την ηλεκτρική?Διαβάστε εδώ τι κάνουν λάθος οι περισσότεροι!

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Η ηλεκτρική σκούπα αποτελεί μια από τις πιο απαραίτητες οικιακές συσκευές, ένα πολύτιμο βοηθό στις δουλειές του σπιτιού μας. Συχνά κάνουμε λάθη στη χρήση της που μας κοστίζουν τελικά.

Ποια είναι αυτά;

1) Το βασικότερο λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι, μειώνοντας την απόδοση της συσκευής μας, είναι ότι αφήνουμε τη σακούλα της σκούπας μας να γεμίσει τελείως. Αλλάζουμε τη σακούλα ή αδειάζουμε τον κάδο της σκούπας μας μόλις γεμίσει μέχρι τη μέση. Εξασφαλίζουμε με τον τρόπο αυτό μεγαλύτερη απόδοση και καθαριότητα που διαρκεί περισσότερο.

2) Ένα άλλο λάθος που κακώς ακολουθούμε είναι να επαναχρησιμοποιούμε την ίδια σακούλα. Αδειάζοντας την και τοποθετώντας την ξανά, ο αέρας δεν κυκλοφορεί με την ίδια ευκολία, με αποτέλεσμα να μειώνεται η λειτουργία της συσκευής μας.

3) Εξίσου απαραίτητο και σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τον έλεγχο του φίλτρου της ηλεκτρικής μας σκούπας. Δεν χρειάζεται να το αλλάζουμε τόσο τακτικά όσο τη σακούλα της σκούπας μας. Αν όμως, το φίλτρο μας δείχνει πάρα πολύ βρώμικο μάλλον έχει έρθει η ώρα να το αντικαταστήσουμε. Εάν δεν το αντικαταστήσουμε, η απόδοση της θα πέσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να σκορπίζει τη σκόνη στον χώρο μας.

4) Προσοχή: Αποσυνδέουμε το καλώδιο ρεύματος από την πρίζα τραβώντας το βύσμα και όχι το καλώδιο, διότι ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στο καλώδιο ρεύματος ή την πρίζα. Η συσκευή μας έχει έναν μηχανισμό αυτόματου τυλίγματος του καλωδίου. Προτού πιέσουμε το ειδικό πλήκτρο για αυτόματο τύλιγμα του καλωδίου, με το ένα χέρι μας κρατάμε την ελεύθερη άκρη του καλωδίου και έπειτα με το άλλο χέρι πιέζουμε το πλήκτρο του αυτόματου τυλίγματος ώστε να οδηγήσουμε το καλώδιο με ασφάλεια στη θήκη του.

5) Τέλος, η τεχνική του σκουπίσματος παίζει και αυτή τον ρόλο της. Η σωστή κίνηση που θα πρέπει να κάνουμε είναι να σκουπίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή ξεκινάμε πηγαίνοντας μόνο προς τα μπροστά και έπειτα προς τα πίσω. Έτσι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουμε ίχνος σκόνης ή σκουπιδιού σε καμία επιφάνεια του χώρου μας.

Σημαντικό: Δεν χρησιμοποιούμε τη σκούπα εάν δεν λειτούργει σωστά όπως επίσης, όταν το καλώδιο ρεύματος έχει υποστεί ζημία. Εάν το καλώδιο είναι φθαρμένο, απευθυνόμαστε πάντα σε κάποιο επαγγελματικό κέντρο σέρβις για να μας το αντικαταστήσουν, επισκευάσουν ή ελέγξουν.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένα προϊόντα / ανταλλακτικά γνήσια και μη όλων των εταιρειών, εξασφαλίζοντας αποδοτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Και μην ξεχνάτε πώς το κόστος για τα αναλώσιμα της σκούπας σας είναι πολύ μικρό και για αυτό πρέπει να τα αλλάζουμε σωστά και στην ώρα τους.

Σε αντίθεση περίπτωση νομίζουμε ότι κάνουμε οικονομία όμως είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουμε ζημιά στην ηλεκτρική μας σκούπα και τότε το κόστος επισκευής της θα είναι σημαντικά υψηλότερο.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Βρες το ανταλλακτικό που ψάχνεις!

Εκκίνηση Αναζήτησης

Δημοφιλέστερα προϊόντα